Pobierz wersję PDF

  Zapytaj o dostępny termin! 

Zestaw III

Organizacja spotkania wigilijnego

Wigilia firmowa - Zestaw III

Kontakt

Zupa

(do wyboru jedna dla wszystkich gości)

podana w wazach

 

  • Barszcz czerwony podany z uszkami
  • Krem z buraka z czosnkową grzanką
  • Grzybowa podana z kluseczkami
  • Tradycyjny rosół z domowym makaronem
  • Rosół z kaczki podany z pierożkami mięsnymi
  • Krem z czerwonych warzyw podany z groszkiem ptysiowym

 

Danie główne

(podane na paterach 3 rodzaje po 70%)

 

  • Pierogi z kapustą i grzybami  6szt./os
  • Pierogi z suszonymi pomidorami i serem 6szt./os
  • Tradycyjny kotlet schabowy podany na kapuście zasmażanej
  • Schab duszony w sosie grzybowym
  • Żeberka w kapuście
  • Kotlet de volaille
  • Dorsz na pomidorowych juliennach warzywnych
  • Sandacz w sosie cytrynowym
  • Polędwiczki z kurczaka w sosie śmietanowo-ziołowym
  • Filet z kurczaka panierowany
  • Sakiewka ze schabu faszerowana serem, pieczarkami i papryką
  • Udka i pałki z kurczaka pieczone w miodzie
  • Camembert podany z żurawiną, świeżymi warzywami i chrupiącą grzanką

 

Dodatki do dania głównego

(do wyboru dwa rodzaje)

 

  • Ziemniaki z wody podane ze świeżym koperkiem
  • Ziemniaki opiekane z ziołami
  • Puree ziemniaczane
  • Kluski śląskie z sosem pieczeniowym
  • Ryż gotowany podany z natką pietruszki
  • Kasza gryczana / jęczmienna

 

Dodatkowo do każdego dania serwujemy bukiet surówek (2 rodzaje do wyboru)

 

  • Mizeria
  • Surówka z kapusty pekińskiej z czosnkiem
  • Surówka z białej kapusty
  • Świeże warzywa z sosem vinaigrette
  • Warzywa gotowane podane z masłem i ziołami
  • Colesław
  • Buraczki czerwone
  • Karmelizowane marchewki

 

Przekąski zimne

(do wyboru 4 rodzaje  przekąsek)

 

  • Ryba po grecku 100g/os
  • Śledź w śmietanie 100g/os
  • Śledź w oleju 100g/os
  • Śledź po cygańsku 100g/os
  • Karp w galarecie- 100g/os
  • Decha mięs pieczystych (karkówka marynowana czosnkiem i ziołami, schab faszerowany suszonymi pomidorami, szynka pieczona), podane z chrzanem i musztardą – 100 g/os.
  • Pasztet pieczony z żurawiną podany z pomidorkami koktajlowymi – 100g/os
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa – 100 g/os.
  • Sałatka z suszonymi pomidorami, tortellini, rukolą, prażonym słonecznikiem, mozzarellą i sosem musztardowo-miodowym – 100 g/os.
  • Sałatka z tuńczykiem, selerem naciowym, żółtym serem, kukurydzą i majonezem – 100 g/os.
  • Sałatka gyros z chrupiącymi grzankami – 100 g/os.
  • Sałatka śledziowa z burakiem, ogórkami, jajkiem ziemniakami i kukurydzą-

                                 100g/os.

  • Kruche tartaletki nadziewane (1 lub 2 rodzaje do wyboru) – 3 szt./os.
    • pastą jajeczną z cebulką i natką pietruszki
    • pastą z surimi i koperkiem
    • pastą śledziową
    • pastą pieczarkową
  • Łódeczki z ciasta francuskiego z serkiem chrzanowym, łososiem, pieczonymi pomidorkami i koperkiem – 2 szt./os.
  • Sałatka z burakiem, rukolą, kozim serem i słonecznikiem – 100 g/os.

 

Przekąski ciepłe

(do wyboru 2 przekąski ciepłe)

 

  • Mix świątecznych pierogów (3szt./os)
  • z kapustą i grzybami
  • mięsne
  • ruskie okraszone cebulką
  • ze szpinakiem i serkiem
  • Szaszłyki drobiowe z warzywami – 1 szt./os.
  • Szaszłyki wieprzowe z warzywami – 1 szt./os.
  • Szaszłyki warzywne – 1 szt./os.
  • Krokiety z serem i pieczarkami podane z barszczem czerwonym – 1 szt./os.
  • Bigos z kiszonej kapusty – 150 g/os.
  • Gołąbki z sosem pieczarkowym
  • Wigilijna kapusta z grochem

 

Pieczywo bez ograniczeń

 

Dodatkowa zimna przekąska 14zł./ os.

Dodatkowa ciepła przekąska 18zł./ os.

 

Ciasto

Dwa  kawałki na osobę (2 rodzaje)

Podane na bufecie

 

Dodatkowo bez ograniczeń dla wszystkich gości

Kawa oraz herbata – podana na bufecie

Soki owocowe, woda mineralna – dostępne na stołach

Kompot z suszu - podany w stołach

Napoje gazowane (2 rodzaje) – dodatkowo 10 zł/os.

 

Cena menu

219 zł/os.

 

Lokal na wyłączność

Rezerwacja sali do 7 godzin

Każda kolejna godzina płatna 500 zł

 

Dekoracja stołów (obrusy na wszystkie stoły, serwetki bankietowe, świece, dekoracje świąteczne), pokrowce na wszystkie krzesła.

 

Opłata za wniesienie własnego alkoholu 20 zł/os.

Istnieje możliwość skorzystania z naszej oferty alkoholi

  O nas 

  Jesteśmy tutaj  

  Kontakt z nami  

Jesteśmy kameralną salą bankietową oferującą kompleksowe usługi organizacji różnego rodzaju przyjęć okolicznościowych. Specjalizujemy się w chrzcinach, urodzinach, komuniach, stypach, spotkaniach firmowych i konferencjach.

 

 

Coluber sp. z o.o. 

Strzelce 64

46-146 Domaszowice

NIP: 7521467218

REGON: 52747262700000

KRS: 0001081912

Coluber sp. z o.o. | 2024

Sala Bankietowa "Kameralna"

ul. Karola Miarki 3A/U11

71-076 Szczecin

📞 +48 536 211 929

📨 biuro@kameralnaszczecin.pl