Pobierz wersję PDF

  Zapytaj o dostępny termin! 

Zestaw II

Organizacja spotkania wigilijnego

Wigilia firmowa - Zestaw II

Kontakt

(Zupa, dania ciepłe - podane na bufecie,

zimne przekąski - podane w stole)

 

Zupa

Barszcz czerwony czysty

 (podany na bufecie, w bemarze)

 

Danie Ciepłe

(do wyboru 3 rodzaje, podane w bemarze)

 

  • Mix świątecznych pierogów (3 szt./os.) – 2 rodzaje do wyboru
  • z kapustą i grzybami
  • mięsne
  • ruskie okraszone cebulką
  • ze szpinakiem i serkiem
  • Krokiety z kapustą i grzybami
  • Bigos
  • Gołąbki z sosem pieczarkowym
  • Wigilijna kapusta z grochem
  • Udka i pałki pieczone w miodzie
  • Dorsz na pomidorowych juliennach warzywnych

 

Dodatkowo świeże warzywa z sosem vinaigrette

 

Zimne przekąski

(do wyboru 4, podane w stole)

 

  • Ryba po grecku 100g/os
  • Śledź w śmietanie 100g/os
  • Śledź w oleju 100g/os
  • Śledź po cygańsku 100g/os
  • Karp w galarecie- 100g/os
  • Decha mięs pieczystych (karkówka marynowana czosnkiem i ziołami, schab faszerowany suszonymi pomidorami, szynka pieczona), podane z chrzanem i musztardą – 100 g/os.
  • Pasztet pieczony podany z pomidorkami koktajlowymi – 100g/os
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa – 100 g/os.
  • Sałatka z suszonymi pomidorami, tortellini, rukolą, prażonym słonecznikiem, mozzarellą i sosem musztardowo-miodowym – 100 g/os.
  • Sałatka z tuńczykiem, selerem naciowym, żółtym serem, kukurydzą i majonezem – 100 g/os.
  • Sałatka gyros z chrupiącymi grzankami – 100 g/os.
  • Sałatka śledziowa z burakiem, ogórkami, jajkiem, ziemniakami i kukurydzą – 100g/os.
  • Kruche tartaletki nadziewane (1 lub 2 rodzaje do wyboru) – 3 szt./os.
    • pastą jajeczną z cebulką i natką pietruszki
    • pastą z surimi i koperkiem
    • pastą śledziową
    • pastą pieczarkową
  • Łódeczki z ciasta francuskiego z serkiem chrzanowym, łososiem, pieczonymi pomidorkami i koperkiem – 2 szt./os.
  • Sałatka z burakiem, rukolą, kozim serem i słonecznikiem – 100 g/os.

 

Ciasto

Jeden kawałek  na osobę

Podane na bufecie

 

Dodatkowo bez ograniczeń dla wszystkich gości

Kawa oraz herbata – podana na bufecie

Soki owocowe, woda mineralna – dostępne na stołach

Kompot z suszu - podany w stołach

Napoje gazowane (2 rodzaje) – dodatkowo 10 zł/os.

 

Cena menu

165 zł/os.

 

Lokal na wyłączność

Rezerwacja sali na 6 godzin

Każda kolejna godzina płatna 300 zł

 

Dekoracja stołów (obrusy na wszystkie stoły, serwetki bankietowe, świece, dekoracje świąteczne), pokrowce na wszystkie krzesła.

 

Opłata za wniesienie własnego alkoholu 20 zł/os.

Istnieje możliwość skorzystania z naszej oferty alkoholi

  O nas 

  Jesteśmy tutaj  

  Kontakt z nami  

Jesteśmy kameralną salą bankietową oferującą kompleksowe usługi organizacji różnego rodzaju przyjęć okolicznościowych. Specjalizujemy się w chrzcinach, urodzinach, komuniach, stypach, spotkaniach firmowych i konferencjach.

 

 

Coluber sp. z o.o. 

Strzelce 64

46-146 Domaszowice

NIP: 7521467218

REGON: 52747262700000

KRS: 0001081912

Coluber sp. z o.o. | 2024

Sala Bankietowa "Kameralna"

ul. Karola Miarki 3A/U11

71-076 Szczecin

📞 +48 536 211 929

📨 biuro@kameralnaszczecin.pl