Sernik Królewski
Knoppers
Szarlotka na kruchym cieście
Leśny Mech z owocami leśnymi
Malinowa Chmurka
Ciasto truskawkowe z galaretką
Ciasto czekoladowo-bananowe z orzechami laskowymi
Kruche ciasto ze śliwkami i kruszonką
Babka Zebra z polewą czekoladową
Ciasto marchewkowe
Babka cytrynowa
Babeczki z kremem (cupcakes) - waniliowe lub czekoladowe
Babeczki z ciasta francuskiego z jabłkami i orzechami włoskimi
Tropikalny deser ananasowy z likierem kokosowym
Mus z białej czekolady z malinami i galaretką z Prosecco
Tatar wołowy podany na chrupiącej grzance z masłem
Decha mięs pieczystych (karkówka marynowana czosnkiem i ziołami, schab faszerowany suszonymi pomidorami, szynka pieczona) podana z chrzanem i musztardą
Deski serów (camembert, lazur, ser kozi, brie, gouda) podane z pomidorkami koktajlowymi, winogronem, słonymi precelkami, miodem i żurawiną
Deski rozmaitości - trzy rodzaje serów (camembert, brie, gouda), kabanosy, salami, szynka, kiełbaski piwoszki - podane z pomidorkami koktajlowymi, winogronem, słonymi precelkami, sosem czosnkowym i żurawiną
Galaretki drobiowe z groszkiem, marchewką, kleksem majonezu i natką pietruszki
Roladki z tortilli
z serkiem, szynką, serem żółtym, papryką, ogórkiem i prażoną cebulką
z serkiem chrzanowym, wędzonym łososiem i świeżym koperkiem
z serkiem, suszonymi pomidorami, papryką, rukolą, serem kozim i słonecznikiem
Jajka
tradycyjne z majonezem i natką pietruszki
z sosem tatarskim
faszerowane pastą pieczarkową
faszerowane pastą łososiową
Śledzie w śmietanie z cebulą i jabłkiem
Śledzie w oleju z cebulką i lubczykiem
Śledzie po cygańsku
Sałatka z suszonymi pomidorami, tortellini, rukolą, prażonym słonecznikiem, mozzarellą i sosem musztardowo-miodowym
Sałatka z tortellini z papryką czerwoną, kukurydzą, ogórkiem zielonym, pieczonym boczkiem i majonezem
Roladki z szynki faszerowane sałatką jarzynową
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka Caprese - świeże pomidory, ser mozzarella, listki bazylii oraz oliwa z oliwek
Sałatka z tuńczykiem, selerem naciowym, żółtym serem, kukurydzą i majonezem
Sałatka gyros z chrupiącymi grzankami
Plastry pomidorów podane z sosem czosnkowym i tartym serem
Ryba po grecku
Sałatka z kurczakiem podana na kruchych sałatach z pomidorem, ogórkiem, papryką oraz sosem musztardowo-miodowym i grzankami
Kruche tartaletki nadziewane
pastą jajeczną z cebulką i natką pietruszki
pastą z surimi i koperkiem
pastą brokułową z boczkiem
pastą pieczarkową
Łódeczki z ciasta francuskiego z serkiem chrzanowym, łososiem, pieczonymi pomidorkami i koperkiem
Szaszłyki z mozzarelli z pomidorkami koktajlowymi i świeżą bazylią
Sałatka z burakiem, rukolą, kozim serem i prażonym słonecznikiem
Roladki z pieczonej cukinii nadziewane twarożkiem z pestkami dyni
Udka i pałki pieczone w miodzie
Szaszłyki drobiowe z warzywami
Szaszłyki wieprzowe z warzywami
Szaszłyki warzywne
Krokiety z serem i pieczarkami podane z barszczem czerwonym
Krokiety z farszem mięsnym podane z barszczem czerwonym
Flaki wołowe
Zupa gulaszowa z papryką
Żur polski z jajkiem i białą kiełbasą
Pieczone pierogi drożdżowe
z białą kiełbasą, czosnkiem, chrzanem i musztardą
z żółtym serem, pieczarkami i papryką
z trzema serami (mozzarella, gorgonzola, gouda)
Roladki z ciasta francuskiego z sosem pomidorowym, serem gouda, boczkiem i pieczarkami
Parówki w cieście francuskim z ogórkiem, serem i ketchupem
Bigos z kiszonej kapusty
Tradycyjny kotlet schabowy podany na kapuście zasmażanej
Filet z kurczaka panierowany
Kotlet de volaille
Polędwiczki z kurczaka w sosie śmietanowo-ziołowym
Grillowana karkówka marynowana w ziołach
Sakiewka ze schabu faszerowana serem, pieczarkami i papryką
Kotlet szwajcarski - schab z serem i szynką
Dorsz na pomidorowych juliennach warzywnych
Udka i pałki z kurczaka pieczone w miodzie
Rolada wołowa faszerowana ogórkiem, boczkiem i cebulą
Kotlet mielony w sosie pieczarkowym
Camembert podany z żurawiną, świeżymi warzywami i chrupiącą grzanką
Tradycyjny rosół z domowym makaronem
Rosół z kaczki podany z pierożkami mięsnymi
Krem z białych warzyw z natką pietruszki i groszkiem ptysiowym
Krem pomidorowy z bazylią, kleksem śmietany i ziołową oliwą
Krem z pieczarek podany z groszkiem ptysiowymi pieczarkowym chipsem
Krem z czerwonych warzyw podany z groszkiem ptysiowym
Krem z buraka z czosnkową grzanką
Krem z brokułów z płatkami migdałowymi
Żur polski z jajkiem i białą kiełbasą
Wszystkie dania, zupy oraz desery serwowane w Kameralnej przygotowywane są od podstaw w naszej kuchni. Jesteśmy dumni z własnoręcznie przyrządzonych produktów, takich jak domowy makaron, kluski śląskie czy przepyszne ciasta!
Oferujemy wysokiej jakości usługi gastronomiczne, dostosowane do preferencji gości.
Skontaktuj się z nami już dziś, aby omówić szczegóły i zarezerwować termin.
Oferujemy różnorodne opcje menu, które można dostosować do Państwa preferencji kulinarnej. Nasz wykwalifikowany zespół kucharzy przygotuje pyszne dania, które zachwycą wszystkich gości.
Zajmujemy się kompleksową organizacją i planowaniem różnego rodzaju przyjęć, takich jak stypy, komunie, chrzciny, spotkania firmowe, konferencje oraz urodziny.
Nasza sala bankietowa jest wyposażona w urządzenia audio-wizualne, które zapewniają doskonałą jakość dźwięku i obrazu. Nasz personel techniczny zapewnia wsparcie i pomoc w obsłudze sprzętu.
Jesteśmy kameralną salą bankietową oferującą kompleksowe usługi organizacji różnego rodzaju przyjęć okolicznościowych. Specjalizujemy się w chrzcinach, urodzinach, komuniach, stypach, spotkaniach firmowych i konferencjach.
Coluber sp. z o.o.
Strzelce 64
46-146 Domaszowice
NIP: 7521467218
REGON: 52747262700000
KRS: 0001081912
Coluber sp. z o.o. | 2024
Sala Bankietowa "Kameralna"
ul. Karola Miarki 3A/U11
71-076 Szczecin
📞 +48 536 211 929
📨 biuro@kameralnaszczecin.pl