Ciasta i desery

Przekąski zimne

Dania główne

Przekąski ciepłe

Zupy

  • Sernik Królewski

  • Knoppers 

  • Szarlotka na kruchym cieście

  • Leśny Mech z owocami leśnymi

  • Malinowa Chmurka

  • Ciasto truskawkowe z galaretką

  • Ciasto czekoladowo-bananowe z orzechami laskowymi

  • Kruche ciasto ze śliwkami i kruszonką

  • Babka Zebra z polewą czekoladową

  • Ciasto marchewkowe

  • Babka cytrynowa

  • Babeczki z kremem (cupcakes) - waniliowe lub czekoladowe

  • Babeczki z ciasta francuskiego z jabłkami i orzechami włoskimi

  • Tropikalny deser ananasowy z likierem kokosowym

  • Mus z białej czekolady z malinami i galaretką z Prosecco

  • Tatar wołowy podany na chrupiącej grzance z masłem

  • Decha mięs pieczystych (karkówka marynowana czosnkiem i ziołami, schab faszerowany suszonymi pomidorami, szynka pieczona) podana z chrzanem i musztardą

  • Deski serów (camembert, lazur, ser kozi, brie, gouda) podane z pomidorkami koktajlowymi, winogronem, słonymi precelkami, miodem i żurawiną

  • Deski rozmaitości - trzy rodzaje serów (camembert, brie, gouda), kabanosy, salami, szynka, kiełbaski piwoszki - podane z pomidorkami koktajlowymi, winogronem, słonymi precelkami, sosem czosnkowym i żurawiną

  • Galaretki drobiowe z groszkiem, marchewką, kleksem majonezu i natką pietruszki

  • Roladki z tortilli

    • z serkiem, szynką, serem żółtym, papryką, ogórkiem i prażoną cebulką

    • z serkiem chrzanowym, wędzonym łososiem i świeżym koperkiem

    • z serkiem, suszonymi pomidorami, papryką, rukolą, serem kozim i słonecznikiem

  • Jajka

    • ​​​​​​​tradycyjne z majonezem i natką pietruszki

    • z sosem tatarskim

    • faszerowane pastą pieczarkową

    • faszerowane pastą łososiową

  • Śledzie w śmietanie z cebulą i jabłkiem

  • Śledzie w oleju z cebulką i lubczykiem

  • Śledzie po cygańsku

  • Sałatka z suszonymi pomidorami, tortellini, rukolą, prażonym słonecznikiem, mozzarellą i sosem musztardowo-miodowym

  • Sałatka z tortellini z papryką czerwoną, kukurydzą, ogórkiem zielonym, pieczonym boczkiem i majonezem

  • Roladki z szynki faszerowane sałatką jarzynową

  • Tradycyjna sałatka jarzynowa

  • Sałatka Caprese - świeże pomidory, ser mozzarella, listki bazylii oraz oliwa z oliwek

  • Sałatka z tuńczykiem, selerem naciowym, żółtym serem, kukurydzą i majonezem

  • Sałatka gyros z chrupiącymi grzankami

  • Plastry pomidorów podane z sosem czosnkowym i tartym serem

  • Ryba po grecku

  • Sałatka z kurczakiem podana na kruchych sałatach z pomidorem, ogórkiem, papryką oraz sosem musztardowo-miodowym i grzankami

  • Kruche tartaletki nadziewane

    • ​​​​​​​pastą jajeczną z cebulką i natką pietruszki

    • pastą z surimi i koperkiem

    • pastą brokułową z boczkiem

    • pastą pieczarkową

  • Łódeczki z ciasta francuskiego z serkiem chrzanowym, łososiem, pieczonymi pomidorkami i koperkiem

  • Szaszłyki z mozzarelli z pomidorkami koktajlowymi i świeżą bazylią

  • Sałatka z burakiem, rukolą, kozim serem i prażonym słonecznikiem

  • Roladki z pieczonej cukinii nadziewane twarożkiem z pestkami dyni

  • Udka i pałki pieczone w miodzie

  • Szaszłyki drobiowe z warzywami

  • Szaszłyki wieprzowe z warzywami

  • Szaszłyki warzywne

  • Krokiety z serem i pieczarkami podane z barszczem czerwonym

  • Krokiety z farszem mięsnym podane z barszczem czerwonym

  • Flaki wołowe

  • Zupa gulaszowa z papryką

  • Żur polski z jajkiem i białą kiełbasą

  • Pieczone pierogi drożdżowe 

    • z białą kiełbasą, czosnkiem, chrzanem i musztardą

    • z żółtym serem, pieczarkami i papryką

    • z trzema serami (mozzarella, gorgonzola, gouda)

  • Roladki z ciasta francuskiego z sosem pomidorowym, serem gouda, boczkiem i pieczarkami

  • Parówki w cieście francuskim z ogórkiem, serem i ketchupem

  • Bigos z kiszonej kapusty​​​​​​​

  • Tradycyjny kotlet schabowy podany na kapuście zasmażanej

  • Filet z kurczaka panierowany

  • Kotlet de volaille

  • Polędwiczki z kurczaka w sosie śmietanowo-ziołowym

  • Grillowana karkówka marynowana w ziołach

  • Sakiewka ze schabu faszerowana serem, pieczarkami i papryką

  • Kotlet szwajcarski - schab z serem i szynką

  • Dorsz na pomidorowych juliennach warzywnych

  • Udka i pałki z kurczaka pieczone w miodzie

  • Rolada wołowa faszerowana ogórkiem, boczkiem i cebulą

  • Kotlet mielony w sosie pieczarkowym

  • Camembert podany z żurawiną, świeżymi warzywami i chrupiącą grzanką

  • Tradycyjny rosół z domowym makaronem

  • Rosół z kaczki podany z pierożkami mięsnymi

  • Krem z białych warzyw z natką pietruszki i groszkiem ptysiowym

  • Krem pomidorowy z bazylią, kleksem śmietany i ziołową oliwą

  • Krem z pieczarek podany z groszkiem ptysiowymi pieczarkowym chipsem

  • Krem z czerwonych warzyw podany z groszkiem ptysiowym

  • Krem z buraka z czosnkową grzanką

  • Krem z brokułów z płatkami migdałowymi

  • Żur polski z jajkiem i białą kiełbasą

▬  Sprawdź propozycje dań oferowanych przez naszą kuchnię  

 

Wszystkie dania, zupy oraz desery serwowane w Kameralnej przygotowywane są od podstaw w naszej kuchni. Jesteśmy dumni z własnoręcznie przyrządzonych produktów, takich jak domowy makaron, kluski śląskie czy przepyszne ciasta!

Oferta

Kontakt

▬  Twoje wyjątkowe przyjęcie w naszej sali!  

 

Oferujemy wysokiej jakości usługi gastronomiczne, dostosowane do preferencji gości.

Skontaktuj się z nami już dziś, aby omówić szczegóły i zarezerwować termin.

Menu dostosowane do preferencji kulinarnej

 

Oferujemy różnorodne opcje menu, które można dostosować do Państwa preferencji kulinarnej. Nasz wykwalifikowany zespół kucharzy przygotuje pyszne dania, które zachwycą wszystkich gości.

Organizacja przyjęć okolicznościowych

 

 Zajmujemy się kompleksową organizacją i planowaniem różnego rodzaju przyjęć, takich jak stypy, komunie, chrzciny, spotkania firmowe, konferencje oraz urodziny.

Obsługa techniczna i urządzenia audio-wizualne

 

Nasza sala bankietowa jest wyposażona w urządzenia audio-wizualne, które zapewniają doskonałą jakość dźwięku i obrazu. Nasz personel techniczny zapewnia wsparcie i pomoc w obsłudze sprzętu.

  O nas 

  Jesteśmy tutaj  

  Kontakt z nami  

Jesteśmy kameralną salą bankietową oferującą kompleksowe usługi organizacji różnego rodzaju przyjęć okolicznościowych. Specjalizujemy się w chrzcinach, urodzinach, komuniach, stypach, spotkaniach firmowych i konferencjach.

 

 

Coluber sp. z o.o. 

Strzelce 64

46-146 Domaszowice

NIP: 7521467218

REGON: 52747262700000

KRS: 0001081912

Coluber sp. z o.o. | 2024

Sala Bankietowa "Kameralna"

ul. Karola Miarki 3A/U11

71-076 Szczecin

📞 +48 536 211 929

📨 biuro@kameralnaszczecin.pl